Termes i condicions

1. Informació del Venedor: El venedor és Yamaha’s second life, amb domicili social a Avda Santa Coloma 64, número de telèfon 933 87 47 17 i adreça de correu electrònic yamahassecondlife@gmail.com.

2. Descripció dels Productes: Les motocicletes Yamaha de segona mà es descriuen detalladament al nostre lloc web, incloent informació sobre el model, any, quilometratge, estat mecànic i qualsevol detall rellevant. Les imatges proporcionades són il·lustratives i poden no representar exactament el producte final.

3. Preus i Pagaments: Els preus de les motocicletes es mostren en la moneda local i estan subjectes a canvis sense previ avís. Els pagaments es processen a través de mètodes segurs i els detalls de pagament es mantenen confidencials. S’aplicaran impostos i tarifes addicionals segons la legislació local.

4. Procés de Compra: En seleccionar un producte, haureu de seguir els passos indicats en el procés de compra. Després de completar la transacció, rebreu una confirmació per correu electrònic amb els detalls de la vostra compra.

5. Condicions d’Entrega: L’entrega de la motocicleta es realitzarà a l’adreça proporcionada durant el procés de compra. Els terminis d’entrega poden variar segons la ubicació i estan subjectes a condicions externes. El comprador és responsable d’assegurar l’accessibilitat del lloc d’entrega.

6. Inspecció i Devolució: El comprador té dret a inspeccionar la motocicleta en el moment de la entrega. Qualsevol reclamació sobre defectes o discrepàncies ha de fer-se de manera immediata. S’acceptaran devolucions dins d’un termini de 7 dies des de la data de l’entrega, sotmès a les nostres polítiques de devolució.

7. Garantia: Les motocicletes es venen “tal com estan” sense garantia expressa. No obstant això, ens comprometem a proporcionar informació precisa sobre l’estat de la motocicleta en la mesura del possible. Consulteu la nostra política de garantia per a més detalls.

8. Responsabilitat del Comprador: El comprador és responsable de complir amb totes les lleis i regulacions locals relacionades amb la compra, registre i ús de la motocicleta. Qualsevol cost addicional associat amb impostos, tarifes o tràmits legals serà responsabilitat del comprador.

9. Privadesa i Seguretat: Respectem la vostra privadesa i mantenim la confidencialitat de la informació proporcionada durant el procés de compra. Consulteu la nostra Política de Privadesa per a més detalls.

10. Modificacions als Termes: Ens reservem el dret de modificar aquests Termes en qualsevol moment. Les modificacions seran efectives des de la seva publicació al nostre lloc web. Us recomanem revisar periòdicament aquests Termes.

AIXÒ ÉS UN TREBALL PER A UN INSTITUT, ÉS UNA PÀGINA DE PROVA!